VIRKSOMHEDER

VIRKSOMHEDER

I samarbejde med Balanced kan din virksomhed skabe tilpassede forløb indenfor

 • Retreats med i smuk natur med yoga & meditation 
 • Workshops om stress og trivsel
 • Rådgivningsforløb om stresshåndtering for ansatte (1:1)

RETEATS FOR VIRKSOMHEDER

Hvad er et retreat?

Et retreat er et refugium, en oase eller en slags helle – et sted som bringer os væk fra vante omgivelser og vanetænkning. Populært sagt er det et sted, hvor telefonen slukkes og sanserne tændes, og hvor nærvær, jordforbindelse og ro er i centrum. Retreats med Balanced er fysisk aktivitet kombineret med mental afslapning. I bestemmer selv om det primært skal bære præg af friluftsaktiviteter eller fordybelse med meditative aspekter. Det er et trygt og interaktivt læringsmiljø, hvor fællesskab, kreativitet og naturen er i fokus.

Et retreat kan indeholde:

 • Yoga & meditation inde eller i det fri
 • Saunagus og badning
 • Kajak & træ-klatring
 • Teambuildingsaktiviteter
 • Viden om stress og stresshåndtering
 • Viden om Mindful self-compassion

Alle retreats er i samarbejde med dygtige samarbejdspartnere. Vi kan skabe et retreats/friluftstur på en lokation I vælger eller på en ødegård i Sydsverige. Balanced tilfører viden og erfaringer udfra et perspektiv, hvor intuition er en lige så vigtig rettesnor som rationalisme og videnskabelig metode.

Ring og få mere viden om et tilpasset forløb til jeres organisation: 20747922

Læs mere om retreats for private

STRESSREDUKTION & RÅDGIVNING 1:1

Rådgivning i stressreduktion for ansatte kan anvendes til at skabe bedre balance og håndtere stress. Der er fokus på viden om stress i et relationelt og individuelt perspektiver. Udover viden og rådgivning bruger vi teknikker, som passer dig bedst om end det er meditation, åndedrættet eller mere viden om et bestemt felt, som du ønsker at rette fokus mod.

FORLØB: 6 rådgivningssamtaler indenfor 2 måneder. Ring og høre mere om forløbet for ansatte: 20747922

LÆS MERE

WORKSHOPS FOR VIRKSOMHEDER

STRESS & TRIVSEL ER ET FÆLLES ANSVAR

Godt psykisk og fysisk arbejdsmiljø kræver en fælles indsats. Det betyder, at jeres arbejde med at forbedre trivslen skal foregå på 4 forskellige niveauer: Individ-, Gruppe-, Ledelses- og Organisations-niveau. På workshoppen vil vi lære om stress i et relationelt og individualistisk perspektiv, samt metoder til at håndtere og forebygge stress. Det er et samspil ad forskningsbaseret viden, konkrete teknikker og mest af alt et interaktivt og trygt læringsmiljø.  På workshoppen får I viden om:

 • Organisationens, teamets, ledelsens & individets ansvar for trivsel
 • Viden om stress og balancen mellem begejstring og belastning
 • Meditation og simpel bevægelse
 • Teambaseret dialog om stress og trivsel

Overvej om arbejdsmiljø-lovens krav om medarbejdernes årlige involvering i det psykiske/fysiske arbejdsmiljø, denne gang skal være en workshop. Kontakt Balanced, hvis I har specifikke ønsker. 

STRESS, SIND & SELVLEDELSE

På arbejdspladser med selvledelse tilbydes ofte individuelle løsninger på fælles udfordringer. Hvis den enkelte medarbejder ikke kan “lede sig selv” i mål med sine opgaver, så er det ikke længere et strukturelt problem på arbejdspladsen, men noget som den enkelte skal løse. Hvordan skaber vi bedre balance mellem ledelse og selvledelse? Hvorfor er stress ikke kun “din egen skyld”? Hvordan arbejder vi med stress og trivsel i fællesskab? På workshoppen får I viden om:

 • Viden om ledelse, selvledelse og performance
 • Viden om stress, kroppen og hjernen
 • Teambaseret dialog om stress og trivsel
 • Meditation og simpel bevægelse

Workshoppen er baseret på konstruktiv kritisk viden i et individualistisk og relationelt perspektiv, samt perspektiver om hvordan vi kan stå fast i accelerationssamfundet.

REFERENCER

Om workshops…

“Det var dejlig nærværende formidling og inddragelsen af vores egne refleksioner og erfaringer var en stor merværdi. Noget af det vigtigste jeg lærte på workshoppen var, at det er vigtigt at have kroppen med og hvor afgørende det er at have fokus på sin vejrtrækning. Det var en inspirerende dag, der har sat gang i en masse konstruktive og positive tanker om fremtiden.”

Nina, 34 år, Socialrådgiver

LÆS REFERENCER

GENSIDIGE FORVENTNINGER

Forventninger

 • Jeg forventer altid at vores samarbejde er uformelt, professionelt og givende for os alle.
 • Det balanced leverer er; nærværende, professionel og dybdegående viden og kommunikation 

Det får I ikke…

 • I bliver ikke mere effektive eller lykkelige i mødet med Balanced, men I får inspiration til at stå fast i accelerationssamfundet
 • I får ikke en masse formler for mere selvudvikling, men formidling af konstuktiv kritik viden i et individualistisk og relationelt perspektiv.

HVORFOR BALANCED?

black-and-white-fairy-lights-4512-525x350
AM
black-and-white-boat-flags-4692-525x350

Den røde tråd i mit arbejdsliv er HR, kommunikation og teamledelse. Som tidligere HR-konsulent har jeg solid erfaring med stressproblematikker i virksomheder – relationelt og individuelt. Jeg er uddannet Cand.Soc.i Human Resource Management og specialiseret i performance, ledelse og selvledelse. Jeg arbejde i krydsfeltet mellem videnskab, rationalitet og intuition, som sagtens kan gå hånd i hånd.

Interesseret i at lære mere om Balanced?

Gi' et kald på telefon 20747922 eller send en besked i dag!