Kropsbehandling

KROPSBEHANDLING

Et levende system som den menneskelige krop, kræver konstant strøm af energi til at helbrede, re-organisere og heale sig selv. Vores intelligente celler kan finde vejen fra anspændthed til afspændthed, hvis vi giver cellerne ro, nærvær og tid. En kropsbehandling er revitaliserende og naturlig terapi, som giver cellerne nyt liv.

OM KROPSBEHANDLING

KROPSLIG INTELLIGENS & BEVIDSTHED

 

Kropsbehandlingen vil give dig en fornemmelse og forståelse for din kropslige intelligens og bevidsthed.

Behandlingen er med til at frigøre anspændte og fastlåste områder, som kan være ømt eller smertefuldt p.g.a mangel på energi, flow og væske-gennemstrømning.

Når anspændte områder blødgøreres giver det slip på mønstre af spændinger og revitaliserer væv med bedre blodgennemstrømning og mere chi energi (livsenergi).

Krop og psyke hænger sammen som en helhed og fokus er at skabe nyt liv i kroppens væv og celler, mens der naturligt skabes en kreative relation til hjernen.

 

 

Kropsbehandlingen kan afhjælpe:

  • Hovedpine, nakke- og skulderspændinger
  • Spændinger afledt af stress
  • Kropslige blokeringer & fordøjelsesproblemer
  • Søvnløshed og koncentrationsbesvær
  • Nedtrykthed og mentale ubalancer

 

 

Om selve behandlingen & pris

Behandlingen begynder med en samtale om dit fokus og behov. Selve kropsbehandlingen foregår på en briks. Opstarten er en fordybelsesfase med let berøring og massage, hvor det handler om, at din krop slapper af og du føler dig tryg. Alt efter dit fokus tilføjes teknikker og metoder, som gavner dit behov. Behandlingen ender på ryggen og ved hjælp af lette berøringer ved kraniet vil dine celler blive regenereret på blid måde og du vil oftest komme ind i en drømmelignende tilstand.

PRIS

1 time: 490 kr

1 1/2 time: 590 kr

Priserne er gældende for 2020

Behandlingsprincipperne..

er udviklet hos Esalen Institue, og KST-Akademiet. Metoderne har vist usædvanligt gode resultater mod en række ubalancer kropsligt og mentalt. Principper fra ”Esalen Massage” og Spiritual Massage kobles med blide teknikker fra Kranio-Sakral Terapi, der er retter fokus mod kroppens bindevæv. Desuden kan Acces Bars tilføjes i behandlingen. Behandlingen er en kombination af let massage og teknikker, der skaber en dybere forbindelse mellem krop og sind – og bringer dig i en dyb afslappet tilstand.

Dittes erfaring med kropsbehandling…

“Det var dejlig nærværende behandling, der gav min krop den bedste forkælelse og jeg var taget væk til en afslappet tilstand jeg sjældent har mærket før. Jeg kan varmt anbefale Anne Mettes handling, som kombinerer samtale, blid massage og energiarbejder omkring kraniet. Det var et inspirerende møde med en healende behandling, der fik mine spændinger til at give slip og mit sind til at være helt stille”

Ditte, 36 år, Selvstænding

Bestil tid til en kropsbehandling?

Gi' et kald på telefon 20747922 eller send en besked i dag!