Anne Mette Buch Bertelsen

Min inspiration er naturen, kroppen og sjælens stemme, som vores primære guide til bevidst nærvær og livskraft. Min inspiration er særligt naturfolk og shamanisme – og mødet mellem “øst” og “vest”, samt erfaringer og praksis, der bygger bro over tid mellem kulturer.

Den røde tråd er også erfaring og uddannelse indenfor HR (Cand. Soc. HRM), kommunikation, teamledelse og undervisning, samt rådgivning & coaching. Men et vendepunkt i livet blev til et nyt udgangspunkt – derfor blev HR for mig til Human Retreat! fællesskab.

Noget af det mest lærerige har været kunsten at tackle det at være menneske med udbrændthed og stress i 2011 – for derefter igen at rejse sig. Jeg måtte “stikke fingeren i jorden” og erkende hvilke samfundskonventioner jeg var påvirket af, og hvad sjælens rejse kaldte på. Det var et vigtigt vendepunkt og et nyt udgangspunkt.

Uddannelser fra ind- og udland, bl.a. Esalen Institute i Californien. Jeg har 20 års bevægelsesbaggrund og 10 års undervisningserfaring. Dansen er største passion gennem 20 år, – meditation og yoga blev en del af mit liv i 2011. Vigtige læremestre indenfor shamanisme er: Anette Høst & Sandra Ingermann. Meditation & Self Compassion med Jesper Westmark & Christofer Germer. Moderne dans med Jenny Major & 5 Rytmer/Gaga/Impro. – og meget andet i bevægelsesuniverset. Siden 2015 har rejsen været at facilitere retreats i Danmark og Sverige – og det er visionen at forsætte denne livsrejse i mange årtier.

Du inviteres til et åbent verdenssyn, hvor videnskab og spiritualitet sagtens kan gå hånd i hånd – og hvor jeg gør mit bedste for at skabe et rum, hvor vi kan tænke, tale og bevæge os frit – i et hjertevarmt fællesskab.

Bliv en del af

fællesskabet