REFERENCER

Om retreat – sjövik

“Jeg har været på retreat på Sjövik med Anne Mette flere gange, og hver gang har det været helt specielt. Det er veltilrettelagt, omgivelserne er smukke, og så har Anne Mette en utrolig evne til at skabe et rum, hvor man kan slappe af, koble af fra hverdagen og arbejde med sig selv hvis man vil. Anne Mettes humør og livsklogskab er en stor inspiration, og hver gang jeg har været afsted, er jeg vendt tilbage til hverdagen med fornyet ro og energi i kroppen. Kan klart anbefales uanset om man har brug for en puster fra en travl hverdag, om man vil udforske sig selv eller om man bare vil forkæle sig selv.”

Kristian 2018

Om retreat – danakilde

”Balanced Retreat kan anbefales til alle, som ønsker at genetablere sin indre balance, mærke nærvæ-rets kraft og opnå større indsigt i selv. Anne Mette facilciterer sine retreats med stor omhu og med øje for de små – men vigtige – detaljer, og som gæst føler man virkelig, at det hele er gennemtænkt, og der er styr på tingene. Maden og omgivelserne er fantastiske; yogaen er hård og dejlig, og selve program-met er intelligent og spændende sammensat, men endnu vigtigere er Anne Mette en inspirerende og livsklog læremester, der spreder god energi og godt humør. Husk at spørge Anne Mette om en indivi-duel kropsbehandling; den virker!”

Steffen, selvstændig

Om retreat – vesterhavet

“Jeg deltog i Anne Mettes retreat ved vesterhavet. Det var det bedste jeg har gjort for mig selv længe. Anne Mette er en fantastisk inspirerende og glædesspredende person og underviser. Pro-grammet var gennemtænkt og vekslede godt mellem de forskellige aktiviteter, pauser og egentid. Boligen var utrolig smukt placeret midt i klitterne med lyden af vesterhavet og naturens lyde som baggrundstæppe. Maden var fantastisk og undervisningen var af høj kvalitet. Jeg er selv yogalærer og har deltaget på mange retreats igennem tiden – dette var absolut topklasse. Det er helt sikkert ikke sidste gang, at jeg deltager i et af Anne Mettes retreats.”

Sally, Konsulent, 2015

om Nytårsretreat – skoven kalder

“Jeg var med Anne Mette på 5-dages nytårsretreat i Sverige i år. Det var en virkelig fantastisk oplevelse. Anne Mette har en særlig evne til at holde rum, hvor der er plads til alle. Hun har indsamlet meget viden om både natur, bevægelse, fæl-lesskab osv., som hun delte med os på forskellige måder. Jeg blev virkelig inspireret – både som deltager og som yoga-lærer. Jeg glæder mig allerede til næste gang, jeg skal med.”

Signe, Yogainstruktør. 2022

Om workshops

“Det var dejlig nærværende formidling og inddragelsen af vores egne refleksioner og erfaringer var en stor merværdi. Noget af det vigtigste jeg lærte på workshoppen var, at det er vigtigt at have kroppen med og hvor afgørende det er at have fokus på sin vejrtrækning. Det var en inspirerende dag, der har sat gang i en masse konstruktive og positive tanker om fremtiden.”

Nina, 34 år, Socialrådgiver

Om stresscoaching

“Den vigtigste læring for mig har været, at jeg har ændret mit tankemønster, så jeg ikke længere er presset af mine egne tanker og forventninger – men også at være taknemmelig for de små ting i hverdagen i stedet. Jeg kan anbefale Anne Mette, da hun kombinerer kroppen og sindet ved at arbejde aktivt med hjernens impulser og hvordan man selv kan påvirke kroppens velvære.”

Kathrine, 27 år, Socialrådgiver

Om coaching

“Det kan siges enkelt: ”Efter mit forløb hos Anne Mette er jeg begyndt at bestille ”ekstra benplads i livet” Anne Mette deler gavmildt ud af sin faglige indsigt og erfaring om krop, sind og adfærd. Hendes faglige ballast og viden, kombineret med hendes helt unikke menneskelige indsigt, har sat gang i min evne til at reflektere over og sætte ord på ”mig”. Jeg har fået øje på de små succeser i hverdagslivet, der tilsammen gør en kæmpe forskel, og jeg har lært at oversætte, de små succeser til det store ”verdenskort”. Hvad vil jeg holde fast i og have mere af? Hvad skal jeg give slip på?

Anne Mette har været yderst velforberedt til hvert møde med mig, derfor har hun kunnet været der for mig. Jeg har mærket, at jeg har ”ret” til at have følelser, blive taget alvorligt og hørt. Hos Anne Mette har der været plads til en træningsbane for mine nye og ”vakkelvorne” handlingsmønstre. Anne Mette har stædigt holdt fast i at ”øvelse gør mester” og, at ”det er hårdt arbejde at arbejde med sig selv”. Anne Mette har gjort de komplekse handlinger og tanker enkle – det har hjulpet mig. Jeg kommer til at smile og bliver ”glad i låget”, når jeg bruger de billeder i min handlingsstrategi, jeg har fundet i selskab med Anne Mette.

Jeg øver mig stadig, læser mine notater og finder de ord og indsigter frem, jeg er blevet beriget med i mit coachforløb hos Anne Mette Bush Bertelsen.”

Jette 58 år (afdelingschef)

Bliv en del af

fællesskabet