KROPSBEHANDLING

OM BEHANDLINGEN & KROPSLIG INTELLIGENS

Et levende system som den menneskelige krop, kræver konstant strøm af energi til at helbrede og re- organisere sig selv. Vores intelligente celler kan finde vejen fra anspændthed til afspændthed, hvis vi giver cellerne ro, nærvær og tid. Kropsbehandlingen er med til at frigøre anspændte og fastlåste områder, som kan være ømt eller smertefuldt p.g.a mangel på energi, flow og væske-gennemstrømning. Krop og psyke hænger sammen som en helhed og fokus er at skabe nyt liv i kroppens væv og celler, mens der naturligt skabes en forbindelse til hjernen og skaber mere sindsro

Kropsbehandlingen kan afhjælpe:

  • Hovedpine, nakke- og skulderspændinger

  • Spændinger afledt af stress

  • Søvnløshed og koncentrationsbesvær

  • Kropslige blokeringer & fordøjelsesproblemer

  • Nedtrykthed og mentale ubalancer

BEHANDLINGSPRINCIPPERNE

Behandlingsprincipperne er udviklet hos Esalen Institue, og KST-Akademiet. Metoderne har vist gode resultater mod en række ubalancer kropsligt og mentalt. Principper fra ”Esalen Massage” kobles med blide teknikker fra Kranio-Sakral Terapi, der retter fokus mod kroppens bindevæv. Behandlingen er en kombination af let massage og teknikker, der skaber en dybere forbindelse mellem krop og sind – og oftest bringer dig i en dyb afslappet tilstand. Desuden arbejder jeg med energiarbejde med udgangspunkt i bl.a. Reiki lært er Elenaa fra Esalen Institute.

OM SELVE BEHANDLINGEN

Behandlingen begynder med en samtale om dit fokus og behov. Selve kropsbehandlingen foregår på en briks eller en madras på gulvet. Opstarten er en fordybelsesfase med let berøring og massage, hvor det handler om, at din krop slapper af og du føler dig tryg. Alt efter dit fokus tilføjes teknikker og metoder, som gavner dit behov. Behandlingen ender på ryggen og ved hjælp af lette berøringer ved kraniet vil dine celler blive regenereret på blid måde og du vil oftest komme ind i en dyb afslappet tilstand.

Book en behandling

i KBH hos Salig eller

i det midtjyske privat hos Anne Mette

Skriv til: hello@balanced.dk

Priser

75 min: 690 kr

90 min: 950 kr

MERE VIDEN OM KROPSBEHANDLING

Hvis vi har blokeringer i kroppen gennem længere tid, kan det skabe sundhedsmæssige udfordringer og ubalancer så som mindre mobilitet og bevægelighed. Stress og overbelastning er en hyppig årsag til kroppen ikke fungerer optimalt og kan give mange forskellige reaktioner kropsligt og mentalt.

Kropsbehandlinger påvirker kroppens biokemi ved at udløse stoffer, der dæmper negativ stress og lindrer smerter. Berøringer udløser også signalstoffet serotonin og hormonet oxytocin. Homoner som fremmer afspænding, ro og hvile, bl.a. ved at sænke aktivitetsniveauet i hjernens “alarmcentral”: amygdala.

Kropsterapi er særdeles velegnet, hvor ord ikke rigtig slår til. Når det mest af alt handler om at kunne mærke kroppen. Kropsterapi er at udforske skiftet fra at gøre til at være – at flytte os fra tankernes høje tempo ned i kroppens langsommere nærvær. Kroppen er en direkte vej til nuet og din kropslige fornemmelser og frekvens. Jo mere kroppens liv hænger sammen med dine handlinger og ydre liv, jo mere vil du styrke fornemmelsen af at være hel og ”hjemme i dig selv”. Balance i krop og sind er aldrig en statisk tilstand, men vi kan hver dag skabe rum til at skabe bedre ligevægt, stabilitet og jordforbindelse kropsligt og mentalt.

Bliv en del af

fællesskabet